Start je Stage

Bekijk de vacatures

Starten met een stage bij Kruidvat

Doe je een mbo-opleiding en ben je op zoek naar een stage bij een groot en succesvol bedrijf waar je veel kunt leren? Bij Kruidvat vinden we praktijkervaring heel belangrijk en geloven we dat je het meeste leert van lekker veel doen. Vanaf dag één steek je flink je handen uit de mouwen en leer je alles over werken in de retail. Producten aanvullen, de winkel schoonvegen of klanten helpen? Jij pakt alle taken met beide handen aan.

Jouw filiaalmanager en andere collega’s zorgen ervoor dat je tijdens je stage goed wordt ondersteund. Niet alleen bij je taken op de winkelvloer, maar ook bij het maken van je schoolopdrachten. Heb je vragen of kom je er even niet uit? Dan staat er in jouw hechte en gezellige team altijd wel iemand klaar om je te helpen.

Als stagiair ben je écht onderdeel van het team. En ik heb meteen een bijbaan voor na de zomer!

BOL of BBL

Bij Kruidvat hebben we in alle winkels stageplekken voor studenten die een mbo-studie doen op niveau 1, 2, 3 of 4. Heb je het tijdens je stage naar je zin gehad en zijn wij ook blij? Dan kun je na afloop meteen aan de slag als hulpkracht! Wil je liever werkend leren bij Kruidvat? Dan kun je via onze eigen A.S. Watson Academy een BBL-traject volgen. Je gaat dan aan de slag als verkoopmedewerker en haalt tegelijkertijd een erkend mbo-diploma op niveau 2. Je komt voor het BBL-traject in aanmerking als je minimaal een half jaar bij Kruidvat hebt gewerkt.

Onze vacatures